ENTREPANS I TASTETS
80 ELABORACIONS DOLCES I SALADES
Autor: Urgellés, Jaume
Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática
ENTREPANS I TASTETS

15,90€ IVA INCLUIDO
- Editorial:
- -
- Publicación:
- 01/05/2014
- Colección:
- ESCUDELLA
- Ver ficha completa
NO DISPONIBLE
Sinopsis
El contingut d'aquest llibre combina receptes culinàries i elaboracions pràctiques, algunes de les quals són dolces, amb l'acoblament del pa en els seus diferents processos. El lector posarà en pràctica les diferents receptes i podrà observar a la fotografia l'acabat i combinat que s'indica a la recepta. L'objectiu d'aquestes elaboracions és doble: d'una banda, disposar d'un receptari de cuina, postres …
Más información del libro
ENTREPANS I TASTETS
- Editorial:
- -
- Fecha Publicación:
- 01/05/2014
- Formato:
- Normal tapa blanda (libros)
- ISBN:
978-84-9034-200-8
- EAN:
9788490342008
- Nº páginas:
- 208
- Colección:
- ESCUDELLA
- Lengua:
- CATALAN
- Alto:
- 160 mm
- Ancho:
- 155 mm
- Sección:
- GASTRONOMÍA
- Sub-Sección:
- Ingredientes-Cocina temática
Urgellés, Jaume
Jaume Urgellés Caba neix a Corbera de Llobregat el 1961. Comença de molt jove la vocació de pastisser, cursa els estudis a l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona. Als 20 anys ha acabat els estudis, i a la vegada realitza tots els cursos monogràfics annexos que ofereixen a l'escola. La seva vocació per la gastronomia no acaba sinó que comença per les bases de cuina a mans de Josep Lladonosa i Giró, amb qui aprèn a respectar la cuina i la seva vocació augmenta. Assisteix a nombrosos cursos especialitzats i presentacions dels cuiners amb més prestigi de l'època. És considerat professor adjunt de pastisseria, i posteriorment se li atorga el màxim diploma de l'Escola de Pastisseria com a Mestre Pastisser. Imparteix cursos per tota la geografia espanyola. És membre organitzador de concursos, suport logístic i preparador personal d'alguns alumnes amb una trajectòria brillant. Li és atorgat el premi al millor reboster de l'any en els premis Nadal de Gastronomia. També és col·laborador de diverses revistes professionals i fundador de la revista Escola de Cuina. Treballa com a mestre obrador, assessor de càtering i segueix donant cursos i tallers en diferents escoles d'hostaleria.Otros libros en GASTRONOMÍA
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
545 RECETAS PARA TRIUNFAR
Arguiñano, Karlos25,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
PACK 545 RECETAS PARA TRIUNFAR
KARLOS ARGUIÑANO25,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA DE AQUI PARA GENTE DE HOY
LOPEZ ITURRIAGA (EL COMIDISTA), MIKEL27,00€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MIS MEJORES RECETAS EN FREIDORA DE AIRE
PAULA MONREAL19,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
Mis mejores recetas en freidora de aire
Monreal, Paula19,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
UN PASEO POR ORIENTE.(MASTERCHEF)
SHINE22,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINOLOGIA - LA CIENCIA DE LA COCINA
AUTORES VARIOS24,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA PRACTICA RIOJANA 85 ANIVERSARIO
GARRIDO, ADELA14,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
PAELLAS Y ARROCES
Susaeta, Equipo5,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
RECETAS ASIÁTICAS EN UN PIS PAS
VARIOS, AUTORES22,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
SIN DIENTES Y A BOCADOS
LLORCA, JUAN19,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA Y PONTE EN FORMA
PHILIPPON, BERENGERE15,95€ IVA INCLUIDO